terszobraszat.hu

terszobraszat.hu

Térszobrászat Ingyenenergia Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• Térszobrászat
  • Fórum kezdőlap
  • GyIK
  • Gyors linkek
    • Megválaszolatlan témák
    • Aktív témák
    • Keresés
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Megválaszolatlan témák
  • Aktív témák
  • TérszobrászatFórum kezdőlapWeblap FórumaiTartalom
Részletes keresés
Részletes keresés

2.4. Az ingyenenergia titkai

Itt a weblapon található tartalmi oldalakhoz kapcsolódó fórumokat találod.
  • Nyomtatóbarát verzió

Válasz küldése
  • 1
  • 2
  • Következő
FőszobrászAdminisztrátor
Válaszok:561

2.4. Az ingyenenergia titkai

Úgy érzed van egy értelmes gondolatod, amivel gazdagíthatnád és növelhetnéd a fórum eszmei értékét? Akkor ne tartsd magadban, oszd meg velünk! Főszobrász Adminisztrátor2018.08.04. 12:15Hozzászólás16
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
a.n
Válaszok:13

Re: 2.4. Az ingyenenergia titkai

Kérdés,kérdés,és még több kérdés.....
Ingyen energia vagy többlet energia? Energia jöhet-e a semmiből vagy van valami "szerkenytűm" ami valamiért többet ad le mint amennyit beleteszek?
Miért adhat le többet?Mi kell hozzá?Miért úgy?
Mi történik a terhelés-felhasználás (fogyasztás) során,az milyen változásokat indít el?
A változás milyen irányba tolja el az energia mérlegemet?
Eddig tudjuk,hogy csak fogyaszt (általában).Lehetséges-e az,hogy a változás "tere-hatása" az energia mérlegemen pozitívan javítson? (kevesebbet fogyaszt,csökken a felvett áram,gyorsabban forog,stb) a.n2018.08.20. 10:24Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor

- Ingyen energiád akkor van, ha megépítesz magadnak egy ilyen gépet.

- Ahhoz, hogy a többlet kérdésre megadjuk a választ, meg kell hogy értsük hogy működnek az elektronok és tér, meg kell változtatnunk a gondolkodásunkat. Először is a tér sűrűbb, mint maga az anyag. Képzeld el úgy, hogy az atommag egy légbuborék a tér pedig súrlódás mentes folyékony fém. Az energia a térből szabadul fel valamilyen sugárzás formályában, hő, mágneses, fény, stb... Én szerény véleményem szerint nem hívnám többletnek, inkább csak pontosan annyinak amennyit a potenciál, mint munkavégző képesség fel tud szabadítani. Ha ezt a potenciált nem rombolod le, akkor ez a potenciál vagy akár vegyünk egy dipólust mindaddig teljesítményt fog nekünk termelni amíg nem romboljuk le. Tehát valójában ezek a gépek nem többet adnak, hanem nem rombolják le a potenciált. De persze nem lehet az összes ingyenenergia gépet egy mondatban megválaszolni. De biztos vagyok benne, hogy valahogy meg lehet magyarázni működésüket a nagy sűrűségű vákuumenergiával.

- A terhelés magyarázatára vegyünk egy egyszerű esetet pl a vízmelegítő fűtőszálát mely egy szimpla ellenállás, melyen áthaladva az elektronok veszítenek potenciáljukból, miközben neki ütköznek a vezető fém szennyezett atomjainak és átalakítják azt hősugárzássá ami pusztán a tér rezgése. Vagy máshogy, a ritkább elektron miközben veszít potenciáljából, közelebb kerül az atommaghoz energiát sugároz ki.

- Az, hogy merre tolja el az energia mérleget csak azon múlik, mennyire hatsz vissza a potenciál forrásodra, mennyire ügyesen építesz meg egy ilyen gépet. Főszobrász Adminisztrátor2018.08.20. 22:15Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
idegen
Válaszok:24

"- Ingyen energiád akkor van, ha megépítesz magadnak egy ilyen gépet."
Ilyen gép nem lehetséges,ergo:ingyenenergi a sem.
Bocs,de ha nem rombolod le a "potenciált"akkor az úgy marad/hat/.Nem sokáig persze mert ugye még így is vannak veszteségek...
Ez a potenciál "nem lerombolás" értelmetlen.Onnann tudsz kivenni teljesítményt ahol ez a potenciál jelen van,de mindenképp rombolod.Gondolom Bedini és a másik
nemjuteszembe hogy hívták tanításai ezek az ostobaságok.Egy rendszerből csak annyit tudsz kivenni amit beletettél...(optimális esetben,ami valójában nincs)

"Tehát valójában ezek a gépek nem többet adnak, hanem nem rombolják le a potenciált."...magyarul ez annyit jelent:nem történik semmi,nem adnak semmit.

" De persze nem lehet az összes ingyenenergia gépet egy mondatban megválaszolni."...hidd el hogy meg lehet:Nincs ingyenenergia,sem hozzávaló gép.
Na ugye hogy lehet?

"Vagy máshogy, a ritkább elektron miközben veszít potenciáljából, közelebb kerül az atommaghoz energiát sugároz ki."...Látod hogy Te is tudod?Miközben VESZÍT a potenciáljából-energiát ad le.
Ennyi.
Egyébként minden tiszteletem a Tiéd,hogy létrehoztad ezt az oldalt.Sok munka lehet benne és biztos hogy nagyon erős elhivatottság dolgozik benned.
Azért lesz hasznos mert végre tisztázni lehet minden témát.
Üdv! idegen2018.08.21. 22:46Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
idegen

Köszi hogy megjelent...annak ellenére hogy elutasítottad mint témához nem kapcsolódó hozzászólást.
Majdnem 30 évig "szabadenergia"hívő voltam.A Tiltott találmányok című legendás (és ma már tudom,hogy egyértelműen tévútra vezető) könyv adta a kezdő lökést.Eleinte mindent megépítettem és ahogy telt múlt az idő megértettem,hogy milyen eszközben hol van az alapvető(szarvas) hiba.
Mérési eredmények?Ez vicc.Aki hívő annak szubjektív mérési eredményei lesznek.Korrekt mindenre kiterjedő alapos és hiteles mérést egy "ingyenenergia hívő"nem fog
tudni csinálni.
Ennek egyszerű oka az,hogy a mért eredmény nem éri el sem az elképzelt lila ködből.sem a nagyérdemű könyvből származó remélt eredményeket.
Úgy gondolom,hogy érdemes lenne legelőször az alapvető dolgokat tisztázni,még mielőtt bonyolultnak tűnő rezonáns rendszereket tanulmányoznánk...
Rövidrezárhatnám gyorsan ezt a gondolatmenetet:Építhetsz bármilyen rendszert,veszteséges lesz.
Lehet az inga,nyomáskülömbség,felhajtóerő,mágneses,elektromos,gravitációs,hőtágulós,stb és ezek végtelen számú variációja.
A lényeg az hogy egy ilyen rendszerben annyi van amit beletettél,mínusz a veszteségek.Ha az összes veszteséget ügyesen visszaszerzed és fel tudod használni akkor pont annyit kapsz vissza mint amit betettél.Ennek látszólag nincs sok értelme,de mégis van egy pici.
Nagyon takarékos gépet lehet építeni,abban az esetben ha megelégszik a "többletenergia"kutató (és a szponzorai)ennyivel.
A szabadenergia történelem azt mutatja,hogy a "kutatók"ígéretei nem feleltek meg a szponzoroknak...akikkel elhitették a nagy fogást.
Akik megúszták ezt a fajta számonkérést azok csak maguknak hazudtak elhitték és terjesztik az "igét".
Próbáljunk meg a bizonyítható valóság talaján maradni./ha nem túl nagy ez a kérés/
Semmilyen mérés vagy iromány,vagy video nem bizonyít semmit.Nulla értéke van.Önmagát hajtó eszköz?...jaa és még többletet ad!
Lássuk!Mutassátok meg! idegen2018.08.23. 00:07Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
a.n

Nincs valami nagy tolongás az ötletek bemutatására.Sem elméletben sem a gyakorlati mérésekre hagyatkozva.Vagy elvitte a cenz-ura? a.n2018.11.20. 07:25Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor

Sajnos, kevés időm van felfuttatni az oldalt. Többnyire a rivális fórumokon törlik a hozzászólásaimat melyekben a térszobrászat szerepel... De majd még igyekszem többet foglalkozni vele. Főszobrász Adminisztrátor2018.11.26. 19:01Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
idegen

Rivális oldalak?
Meséld el mik ezek és hol találhatóak.
Nem nagyon értelek.Ha már nekiláttál ezt az oldalt létrehozni,akkor miért nem foglalkozol vele?
Itt nincsenek "riválisok"...lehet nyugodtan cáfolni/megerősíteni.
Üdv! idegen2018.11.27. 23:16Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor

Pl: gyakori k.-en törölték már vagy 30 linkelésemet. az sg-hun ki sem tehetek linket, szkeptikus fórumon is csomó linket töröltek szint úgy, mint indexen... meguntam. Szóval most azt találtam ki, hogy én is csinálok egy fórumot amit én irányítok. Amint kész lesz, több időm lesz ezzel is foglalkozni. Munka mellett azért elég időigényes. Igyekszem, kösz a buzdítást ;)Főszobrász Adminisztrátor2018.11.28. 19:32Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
a.n

Főszobrász írta: 2018.11.28. 19:32 Pl: Szóval most azt találtam ki, hogy én is csinálok egy fórumot amit én irányítok.
Jó dolog ha a kezedben van az irányítás.Persze,mindenbe sok munkát és időt kell fektetni.
De.
Egy "szabadenergia" oldalon cenzúrázni?????
Talán többre vinné az oldal ha inkább a gyakorlati példák lennének bemutatva (méréssel) az elméletek helyett.Elméletekből(hamis) van elég. a.n2018.12.01. 09:14Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
  • 1
  • 2
  • Következő
Válasz küldése
  • Nyomtatóbarát verzió
16 hozzászólás
Vissza: “Tartalom”
Ugrás
  • Weblap Fórumai