terszobraszat.hu

terszobraszat.hu

Térszobrászat Ingyenenergia Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• Térszobrászat
  • Fórum kezdőlap
  • GyIK
  • Gyors linkek
    • Megválaszolatlan témák
    • Aktív témák
    • Keresés
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Megválaszolatlan témák
  • Aktív témák
  • TérszobrászatFórum kezdőlapWeblap FórumaiTartalom
Részletes keresés
Részletes keresés

2.4. Az ingyenenergia titkai

Itt a weblapon található tartalmi oldalakhoz kapcsolódó fórumokat találod.
  • Nyomtatóbarát verzió

Válasz küldése
  • Előző
  • 1
  • 2
FőszobrászAdminisztrátor
Válaszok:561

Re: 2.4. Az ingyenenergia titkai

Igen. Ez lenne a cél mérni, megosztani levonni a konklúziót és tanulni belőle, majd továbblépni. :) Amúgy itt nem cenzúrázok én szinte semmit, mivel nincs is mit. Gondolom a másik oldalakra gondolsz... Főszobrász Adminisztrátor2018.12.03. 12:08Hozzászólás16
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor

Sikerült összeraknom egy másik fórumot. Most még egyelőre vacilálok, hogyan tovább.
kerdeskor.hu a másik fórum, elvileg felölel minden témát. Főszobrász Adminisztrátor2019.02.22. 12:17Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
a.n
Válaszok:13

Főszobrász írta: 2019.02.22. 12:17 Sikerült összeraknom egy másik fórumot.
Minek?

-Kinek?
-Mi értelme van fórumozgatni?
-Érdekel valakit ?Nézz szét.
-Elméletek és ötletek.Gyakorlatban????

Átmásoltad a Pályer oldalt fórum gyanánt. Minek? Átvetted a rossz dolgokat is.Értelme van? Megint viszed tovább egy másik fórumra.Minek?
Gyakorlati példák,megvalósítások vannak?Stb... a.n2019.03.02. 17:32Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor

:D sikerült már bekötnöd egy ampermérőt a fogyasztó elé és mögé is? Láttad már, hogy az áram ugyan akkora előtte és mögötte is? Akkor az elektronok száma nem változott ugye? Szerinted egy bizonyos részük elhasználódik... Olvass többet és mérj többet majd beszélgetünk, ha lesz miről. A fény, hő, mágnesesség, mint sugárzás bármilyen formája nem használ el elektronokat, csak az elektron áram hatása. Ez valamilyen mikrofizikai jelenség miatt történik. Valószínüleg az elemi részecskék forgása, kiralitása és topológiai tér mozgása miatt. Maga az áram által szállított elektron rombolja le a dupólust, amiért fizetsz. Főszobrász Adminisztrátor2019.03.04. 09:28Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
a.n

Hűha!? Na most jól a falhoz szorítottál. Mi az az ampermérő, Beszéljünk róla.Illetve ne. Legyél kedves mutass egy kis videót ahol megmutatod:
-több a kijövő teljesítmény (tudod,UxI de lehet hő mennyiség is vagy tengely nyomaték) mint a bemenő
-ne mások gyagyás példájával gyere,hanem amire tényleg lehet alapozni
-magas lóról való beszédviszony semmire sem visz

De most komolyan. a.n2019.03.06. 14:03Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor

Még nem építettem ilyen gépet, bár szeretnék és azon vagyok. De mondani tudok neked pl. Ott a klíma, egy 3.5kw hőt leadó klíma kompresszora kb 1.5kw teljesítményt vesz fel. Tulajdonképoen a hűtő is ingyenemergia gép :) de ezek a gépek, mondom sokadszorra, mert látom még mindig nem tiszta vagy nem olvastad el... nem a semmiből csinálnak többet, hanem az energia egy másik formáját alakítják át.

De az elektronok számának állandósága egy áramkörben nagyon érdekes és kíváncsivá tesz. Mert szerintem ha veszünk egy számítógép kapcsoló üzemű tápot. A bemenet és a kimenet közt nincs galvanikus kapcsolat. A rendszerbe nem kerelünek új elektronok, csak a mozgási energiájuk változik. Persze nagyon hosszú idő alatt lebomlik az anyag, de ez ugye már sugárzás, meg felezési idő, nem nagyon értek hozzá...

Egyszer mértem mondjuk egy érdekes kapcsolást. Csak az a baj a hőt nem tudom lemérni. De a kapcsolás úgy nézett ki, hogy egy flyback tekercsének megszakított, pozitív feszültséget indukált vezetékére egy fűtőszálat kötöttem. A fűtőszál forró volt. Kb 60khz en rezgett a kapcsolás kb 5w ot fogyasztott. ;) Az lenne jó ha egész nap ilyesmivel lehetne foglalkozni. De nálunk ebből nem tudommeglehet e élni. Főszobrász Adminisztrátor2019.03.17. 05:50Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
a.n

"mert látom még mindig nem tiszta vagy nem olvastad el"
Nos,tiszta az.De ezek csak szavak,részemről is.

"Még nem építettem ilyen gépet"

De most tényleg.Ha lesz miről értelmesen beszélgetni akkor lesz értelme a további fórumozgatásnak.Bárhol. Így viszont nincs.Teljesen mindegy,hogy miről,de a saját témádat amit megépítettél mutasd meg. (akkor talán én is folytatom) Utána lehet beszélgetni.A Pályer oldalról nagyon sok mindent átvettél (amik fölöslegesek) amik eleve nem jók .Nem fognak eredményre vezetni. a.n2019.03.24. 09:50Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
  • Előző
  • 1
  • 2
Válasz küldése
  • Nyomtatóbarát verzió
16 hozzászólás
Vissza: “Tartalom”
Ugrás
  • Weblap Fórumai