terszobraszat.hu

terszobraszat.hu

Térszobrászat Ingyenenergia Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• Térszobrászat
  • Fórum kezdőlap
  • GyIK
  • Gyors linkek
    • Megválaszolatlan témák
    • Aktív témák
    • Keresés
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Megválaszolatlan témák
  • Aktív témák
  • TérszobrászatFórum kezdőlapWeblap FórumaiTartalom
Részletes keresés
Részletes keresés

8.1. Joubert Attila: Furcsa effektusok

Itt a weblapon található tartalmi oldalakhoz kapcsolódó fórumokat találod.
  • Nyomtatóbarát verzió

Válasz küldése
Oldal: 1 / 1
FőszobrászAdminisztrátor
Válaszok:562

8.1. Joubert Attila: Furcsa effektusok

Úgy érzed van egy értelmes gondolatod, amivel gazdagíthatnád és növelhetnéd a fórum eszmei értékét? Akkor ne tartsd magadban, oszd meg velünk! Főszobrász Adminisztrátor2018.08.04. 11:22Hozzászólás2
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
Somkereki
Válaszok:2

Re: 8.1. Joubert Attila: Furcsa effektusok

Nekem is van néhány tapasztalatom. Az "orgona detektor" nálam egy Egely - féle vitalitás mérő kerék legegyszerűbb változata. Én is próbálkoztam a leárnyékolás különféle módozataival. Főként az bosszantott, hogy sok "fotelfizikus" a kezünk melegének tulajdonította a forgást. Ezt kiküszöbölendő, vastag aluminium hűtőborda darabokkal vettem körbe a készüléket. Ugyanúgy forgott. De a polisztirol kupakot ráhelyezve, vagy üvegpohárral megismételve mozdulatlan maradt. Régebben (mostanra sajnos krónikus Lyme kórom, vagy az általa okozott fájdalom csillapítására szedett fájdalomcsillapítók miatt ez nem megy) akaraterővel meg tudtam forgatni a forgásirányt is, ami szintén nem írható a hő számlájára. A tekintettel való forgatás még működött néhány hete, mikor utoljára próbáltam. Ezek szerint a jó szigetelő anyagok leszigetelik ezt a "bioenergiát" is.(Villamosmérnök vagyok, jelenleg 69 éves.) Elég korán kezdtem az ismerkedést az elektrotechnikával, fizikával, kémiával, mivel apám a gimnázium után elvégzett egy rádióműszerész ipariskolát, utána kohó és bányamérnöki (almérnöki, 3 éves) főiskolát Nagybányán, majd a háború után a BME-n szervetlen vegyészmérnökit. Keresztapám is vegyészmérnök volt. Még nem tudtam írni - olvasni, de a soros - párhuzamos kapcolás mibenlétét, a fajlagos ellenállás fogalmát magától értetődőnek vettem. Úgy 6 éves lehettem, mikor apám forrasztópákáját a kezembe vehettem. Ma is orromban van a fenyőgyanta illata, mivel folyasztószernek azt használtuk. Azután "a lejtőn nincs megállás" 🤣, elvégeztem a hiradásipari szakközépiskolát és utána a Kandót. Nekem mottóm. Amit W. Shakespeare már 1600 körül megírt a Hamletben: "Több dolgok vannak földön és égen Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes ." Sok a tanultak által nem magyarázható jelenségre felfigyeltem, mivel ez a szakma ilyen irányban nyitottságot igényel. Most nyugdíjasként több időm van a kvantumfizikát tanulmányozni, ami sok, eddig el nem fogadott dolgot megmagyarázhatóvá, "emészthetővé" tesz. Ha valamiben esetleg segítség kell, szívesen segítek. Jól felszerelt laborom van, elég sokféle műszerrel, valamint méréstechnikában, áramkörtervezésben gyakorlatom. További sok sikert és jó egészséget kívánok ! Somkereki2024.12.24. 18:32Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor
Válaszok:562

Re: 8.1. Joubert Attila: Furcsa effektusok

Az oldalon rengeteg készülék van melyik érdekel téged a legjobban? Vagy elkezdtél már építeni esetleg valamit? Főszobrász Adminisztrátor2025.09.10. 10:36Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
Oldal: 1 / 1Válasz küldése
  • Nyomtatóbarát verzió
2 hozzászólás
Vissza: “Tartalom”
Ugrás
  • Weblap Fórumai
  • ↳   Tartalom
  • ↳   Fogalomtár
  • ↳   Ötletek