terszobraszat.hu

terszobraszat.hu

Térszobrászat Ingyenenergia Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• Térszobrászat
  • Fórum kezdőlap
  • GyIK
  • Gyors linkek
    • Megválaszolatlan témák
    • Aktív témák
    • Keresés
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Megválaszolatlan témák
  • Aktív témák
  • TérszobrászatFórum kezdőlapWeblap FórumaiTartalom
Részletes keresés
Részletes keresés

2. INGYENENERGIA

Itt a weblapon található tartalmi oldalakhoz kapcsolódó fórumokat találod.
  • Nyomtatóbarát verzió

Válasz küldése
Oldal: 1 / 1
FőszobrászAdminisztrátor
Válaszok:561

2. INGYENENERGIA

Úgy érzed van egy értelmes gondolatod, amivel gazdagíthatnád és növelhetnéd a fórum eszmei értékét? Akkor ne tartsd magadban, oszd meg velünk! Főszobrász Adminisztrátor2018.08.04. 12:16Hozzászólás4
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
idegen
Válaszok:24

Re: 2. INGYENENERGIA

Ingyenenergia NINCS!
Azt szeretném ha végre tisztázhatnánk ezt a kérdést.
Több száz éve megy a hitegetés és a mellébeszélés.Mielőtt félreértenél:Nem akarok rosszat,nincs érdekeltségem sem itt sem ott.
Csak annyit szeretnék elérni,hogy a fiatal új generációk,akik nyitottak mindenre és természetesen minden érdekli őket, NE dőljenek be ezeknek a marhaságoknak.
Más kérdés az hogy miért hisznek emberek csodákban,vagy a csalóknak...de ez már inkább a rabszolgatartó,mindent elszedő,kizsákmányoló üzleti demokrácia számlájára írható.
Évszázadok óta tartó társadalmi probléma tartja fent az ilyen és hasonló tévhiteket. idegen2018.09.12. 00:54Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor

Nekem úgy tűnik, hogy fogalomértési problémák vannak. Elolvastad egyáltalán a cikket? A vízierőmű is ingyenenergia gép mivel kevesebb energiát fektet be az ember az üzemeltetésébe (gátak, zsilipek mozgatása), mint amennyit kivesz belőle. De még van itt jó pár pl. szél, nap... csak az egyszerűbbeket vesszük. De akkor szerinted a casimir effektus sem létezik, Rossi e-catje sem. Olyan ez mintha elfogadnád a dogmákat és nem akarnál tovább fejlődni vagy nem vagy kíváncsi? Mondok erre egy pl. ott van a Maxwell egyenlet teljesen jó és működik bizinyos szituációkban, de nem az összesben. Miért, mert hiányzik belőle a forgás, tovább kell fejleszteni. Ha ki is van bővítve még nem használjuk, vagy csak a mérnökök. Ők tudják, hogy a magasabb frekvenciákon sérül a hullámegyenlet. Vagy ott van ingyenenergia gépnek a fúziós reaktor az anyagból szabadít fel energiát sokkal kevesebb energia befektetéssel, mint amennyit kivesz. De említsük paksot ahol sugárzással melegítenek vizet, a villanyért csak te fizetsz, de a sugárzó anyagnak senki nem fizet, csak az univerzum 😉 szóval az is ingyen van... remélem kezded látni a fogalom mint ingyenenergia lényegét. Főszobrász Adminisztrátor2018.09.12. 05:44Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
kempelen
Válaszok:1

Azt gondolom, hogy egyetlen egy működő készülék bizonyító erejű ebben a témában. Beleástam magam én is a szakirodalomba, és úgy látom, hogy Henry Moray volt az egyetlen, aki tényleg ki tudott energiát csatolni a térből. Legalábbis a számos demonstráció során senkinek sem sikerült semmiféle csalásra utaló jelet találnia. Nem értem, hogy miért nem sikerül a mai technikai színvonalon újraépíteni a készülékét. Vajon mire jött rá Moray, amire a mai fizikusok nem? Vagy az Ő készüléke is csak csalás volt? De akkor hogyan csalt? Csak olyan szóljon hozzá, aki olvasott Moray munkásságáról, találmányairól, és a demonstrációiról. kempelen2020.01.16. 11:17Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
FőszobrászAdminisztrátor

Morray úgy tudom sugárzó köveket használt rezgések keltésére, majd a keltett rezgéseket felerősítette végül kicsatolta a teljesítményt úgy hogy nem hatott vissza a forrásra. Valahol biztos létezik belőle pár darab, engem is érdekelne, hogy hol vannak :)Főszobrász Adminisztrátor2020.02.18. 17:06Hozzászólás
  • Válasz küldése
  • Idézet
  • Vissza a tetejére
Oldal: 1 / 1Válasz küldése
  • Nyomtatóbarát verzió
4 hozzászólás
Vissza: “Tartalom”
Ugrás
  • Weblap Fórumai
  • ↳   Tartalom
  • ↳   Fogalomtár
  • ↳   Ötletek